arrow_drop_up arrow_drop_down

Sola Marketing

Wij doen marketing op een manier die jou trots gaat maken. Meer vrijheid, rust en impact om samen te groeien!

Missie

Sporters schreeuwen. Althans, dit gebeurt vaak ;) Dit wordt ook vaak vertaald naar schreeuwerige advertenties. Maar we komen ook in een tijd dat er meer rust aanwezig is, dat schreeuwen niet meer de enige manier is. Dit proberen wij ook in onze marketingactiviteiten terug te brengen. Weg met alle schreeuwende en manipulerende advertenties. Wij doen marketing op een manier die jou trots gaat maken. Meer vrijheid, rust en impact om samen te groeien!

Wij zijn Sola Marketing, leuk om kennis te maken!

We zijn een plek om te leren, te bloeien en te groeien – als mensen en professionals.

De stad Groningen is waar we leven, werken en spelen… Studentenstad, musea, theater en historische monumenten. Hierdoor is er echt iets voor iedereen. Midden in hartje Groningen hebben we een kantoor, een werkplek voor een ieder. Kom vooral langs om de sfeer te proeven zodat je kennis maakt met het hoge Noorden.

Bij Sola Marketing durven we actie te ondernemen zodat we dingen voor elkaar kunnen krijgen.

Doordat we focus hebben op vooruitgang kunnen wij nu iets laten gebeuren. Hierdoor maken wij een wezenlijk verschil voor de klant. Dat betekent echter niet dat we overhaaste beslissingen nemen. We evalueren een aanpak en stellen vervolgens doelen en manieren op om onze voortgang te meten voordat we een grote push maken.

Hoewel ‘goed genoeg’ voor sommigen misschien werkt, is het niet genoeg voor Sola Marketing. Dat wil zeggen dat we altijd op zoek zijn naar manieren om te verbeteren en één procent beter te worden. Door onze vasthoudendheid om ons persoonlijk record te bereiken, wordt onze toewijding aan doorlopend leren versterkt, evenals onze toewijding om geweldige klantresultaten te behalen.

Start met een vrijblijvend adviesgesprek

Wij kunnen niet wachten om met jullie mee te groeien. Hier op ons kantoor wordt iedereen al warm bij de gedachte om nieuwe strategieën en advertenties te bedenken voor jou :)