arrow_drop_up arrow_drop_down
Social Media Uitbesteden?

Social Media Uitbesteden?

Laat jouw merk effectief naar buiten brengen

''Sola, hoe verdubbelen wij onze onderneming?''

Wij kunnen ons goed bedenken dat jullie denken ''verdubbelen?... dat kun je wel zeggen maar gebeurt dit ook?'' En dan nog het volgende: zou je ook harder moeten werken? Wie heeft daar nu tijd voor?

Het is gelukkig niet nodig om vele malen harder te werken als jij jouw onderneming wilt verdubbelen. Wel is het zo dat je efficiënter gebruik moet maken van jouw tijd, geld en andere middelen om dit te behalen. Als ondernemer is het bijvoorbeeld zo dat je meer focus moet houden op hetgeen wat jij goed kunt. Want als jij allemaal bijzaken gaat uitvoeren die jou niet verder brengen zal de onderneming uiteindelijk vastlopen. 

En toch is dit voor veel ondernemers niet eenvoudig. Ondernemers hebben namelijk te maken met een overschot aan creatieve ideeën en willen het liefst ook alles zelf oppakken. Alleen is het een feit dat je geen expert gaat worden als je van alles en nog wat doet. 

Hier liepen veel van onze klanten in het begin ook tegenaan. Zij wilden zelf de marketing oppakken, leads zoeken, teksten schrijven en nog veel meer. Toch is het juist het uitbesteden van bepaalde taken aan experts die er volledige focus op hebben één van de effectiefste manieren om te groeien.

En wat kun je nou beter uitbesteden dan een middel wat voor een directe omzetverhoging zorgt?

Wij hebben het dan natuurlijk over Social Media Advertising!

Ons doel is om de beste analytische, op data gedreven online- en social media marketingbureau te worden! In tegenstelling tot menig ander bureau proberen wij altijd vanuit het perspectief van de ondernemer te kijken.

We streven naar geweldige service door het volgende aan te bieden aan al onze partners:

laurens walbeek sola marketing
  • Een persoonlijke accountmanager iemand die verstand heeft van zaken en social media, om jouw gids en partner te zijn.
  • Gedetailleerde maandelijkse rapporten zodat jij de prestaties bij kunt houden en aan de bedrijfsresultaten kunt verbinden.
  • Support voor al jouw vragen, opmerkingen of leuke berichten die je wilt delen :) 

Start met een gratis adviesgesprek